Jelly Mask

Jelly Mask

Wat zijn Jelly Masks?

Hydrojelly Masks zijn de nieuwe generatie peel-off maskers (algen maskers).
Ze onderscheiden zich van gewone algenmaskers doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten.
Elektrolyten zijn hét hydratatie ingrediënt van de toekomst.

Waarom elektrolyten?

Elektrolyten zijn geladen deeltjes – mineralen als calcium, natrium, kalium en magnesium – die een belangrijke rol in de vochtbalans van ons lichaam vervullen. Ze geleiden elektriciteit zodra ze worden gemengd met water. Hierdoor produceren de cellen de energie die nodig is om het waterpeil in het lichaam te reguleren. Het lichaam maakt zelf geen elektrolyten aan, maar kan niet functioneren zonder.

Directe werking:

  • Balanceren pH-waarde
  • Vochtbinding in de huidcellen
  • Herstellen van huidbarrière
  • Verbeterde stofwisseling mitochondriën

Waarom elektrolyten?

Elektrolyten zijn dus de basis van een goed gehydrateerd en dus goed functionerende huid. Hoeveel je ook drinkt of smeert: een vochtarme huid zal niet verbeteren als ze elektrolyten tekort komt. Daarnaast hebben ze nog een belangrijke eigenschap: ze versterken de werking van andere ingrediënten zoals AHA/BHA, retinol, vitamines en ceramiden en zorgen zo dat deze beter presteren in de huid.

Werking HydroJelly Masks

Vocht volgt de stroom elektrolyten: zo zorgen de HydroJelly Masks ervoor dat water de huid in wordt getrokken en daar wordt vastgehouden. De maskers sluiten volledig aan op de gezichtscontouren en vormen een filmlaagje op de huid. Hierdoor worden de alle werkstoffen ingesloten en volgt een occlusief effect. Het resultaat is een diepe hydratatie en verbetering van de huidbarrière. De maskers zijn in de zetten in elke gewenste behandeling, geven een heerlijke verkoeling aan de huid en vormen daardoor de perfecte afsluiting van (intensieve) behandelingen.

Er is een breed assortiment HydroJelly Masks beschikbaar; voor elk huidtype en elke huidconditie is er een perfecte match. Zo kun je elke behandeling personaliseren en upgraden.

HYALURONIC-ACID
SKIN-WARRIOR-AGELESS
CICA-COMPLEXION-CARE