Keratine

Keratine

Wat is een Keratine behandeling ?

Heb je last van droog en pluizig haar? En ben je het helemaal zat om je haar dagelijks te föhnen of te stijlen? Dan is een keratinebehandeling precies wat je nodig hebt.

Een keratinebehandeling is een semi-permanente treatment met vloeibare keratine die het haar glad en zacht maakt en bovendien diep voedt.
En dat wel maandenlang!

Het is een treatment waarbij proteïne (eiwitten) terug in je haar wordt gebracht, waardoor je haar weer sterker en glanzender zal worden.
Een Keratine behandeling is geen chemische behandeling, omdat je haar voor 88 procent uit keratine bestaat.
Het is dus echt een natuurlijk middel dat eigenlijk al in je haar zit.

Agenda Volgeboekt ?

Zit onze agenda volgeboekt op jouw beschikbare momenten? Laat het ons weten!

Wat moeten we weten?
Jouw beschikbare momenten (dag(en) en uur) & het type behandeling(en)

Keratine zorgt voor een (tijdelijk) beschermend laagje op je haar. Hierdoor zal je haar niet snel beschadigen door zonlicht, vuil of andere invloeden van buitenaf. Dit is ook de reden waarom je haar zo mooi glanst. Een keratine behandeling maakt je haar sterker en gezonder.

Naast dat het je haar glad, zacht, glanzend en pluisvrij maakt, helpt een keratinebehandeling je haar ook te groeien. Omdat je niet meer dagelijks met stylingproducten, föhn en stijltang in de weer hoeft, beschadig je je haar minder, waardoor het gezond blijft en minder snel uitvalt of afbreekt.

Een keratine behandeling blijft 3 tot 5 maanden in het haar zitten, afhankelijk van de conditie van het haar en verzorging. Echter kan je een keratine behandeling al na 4 weken herhalen (alles het nodig is), dit is aan te raden wanneer het haar heel erg beschadigd is. Of als het haar nog steiler moet hebben.

Probeer je haar drie dagen na de behandelijk niet te wassen. Tijdens de behandeling is er een klein laagje om je haar heen gelegd, dat je haar gaat beschermen. Dit laagje moet een beetje ‘uitharden’. Om die reden is het verstandig om de eerste dagen geen water of andere haarproducten te gebruiken

Nog een groot voordeel aan een keratinebehandeling is dat deze geschikt is voor ieder haartype. Het maakt dus niet uit of je kroeshaar, stijl haar of krullen hebt. Bovendien richt een keratine geen schade aan, omdat het een natuurlijke en lichaamseigen stof is.

De prijs van een keratine behandeling is exclusief knippen. De keratine behandeling kost tussen € 250 en € 400 afhankelijk van de haarlengte en dikte. Want bij langer en dikker haar wordt meer keratine gebruikt. De hoeveelheid gebruikte keratine bepaalt dus de hoogte van de prijs van de behandeling.
Bij Ellie betaal je tussen de 150 a 300 €

Tot eind juni doe ik nog een promotie van 10% korting!

Tijdens een keratine behandeling wordt je haar plukje voor plukje behandeld. Dit neemt veel tijd in beslag. Een behandeling duurt daarom afhankelijk van de lengte en de hoeveelheid van het haar tussen de 2 tot soms wel meer dan 4 uur. Maar dan kun je wel zo’n 4 maanden van het resultaat genieten.